VAKANTIE IN ANTWERPEN

12/02/2020 0 Door Peter
VAKANTIE IN ANTWERPEN

De gelijknamige provincie ligt bijna geheel in de geografische streek Kempen en de Groentestreek. Tussen velden vol rode klaprozen liggen eeuwenoude dorpjes met klinkende namen als Wommelgem of Wuustwezel. Een vakantiehuis in Antwerpen staat garant voor een droomvakantie. 

Antwerpen is gastvrij 

Het echte Antwerps en Mechels zijn typische stadsdialecten die duidelijk te onderscheiden zijn van de dialecten uit de omliggende gebieden. Voor de gastvrijheid maakt het allemaal niet uit. Overal ziet men u graag komen. Uw vakantiewoning in Antwerpen ligt in een uitbundige regio. 

Historische binnenstad 

De grootste trekpleister van Antwerpen is de historische binnenstad. Op eeuwenoude pleinen zoals de Grote Markt, kunt u zich tot in de late uurtjes volop vermaken. Hier om de hoek ligt misschien wel uw vakantiehuis! 

Antwerpen heeft leuke restaurantjes 

Liefhebbers van gezellige kroegjes en leuke restaurantjes komen hier volop aan hun trekken, maar ook om te shoppen is Antwerpen de plaats waar u moet zijn. Uw huisje in Antwerpen zorgt voor een ontspannen vakantie in de buurt van uw eigen huis in Nederland. In onze vakantiehuizen bent u echt uit!