VAKANTIE IN OOSTENRIJK

12/02/2020 0 Door Peter
VAKANTIE IN OOSTENRIJK

Het land grenst in het noorden aan Duitsland, in het westen aan Zwitserland, Liechtenstein en Tsjechië, in het oosten aan Slowakije en Hongarije en in het zuiden aan Italië en Slovenië. Uw fraaie vakantiehuis in Oostenrijk zorgt voor een droomvakantie in de bergen. 

Onafhankelijkheidsverklaring 

Toen duidelijk werd dat het Heilige Roomse Rijk, waar Oostenrijk deel van maakte, ten dode was opgeschreven werd in 1804 werd het Keizerrijk Oostenrijk uitgeroepen. In 1848 kwamen de Hongaren in opstand tegen de Oostenrijkse regering, maar deze opstand werd neergeslagen. Uw huisje in Oostenrijk ligt in een streek met geschiedenis! 

Großglockner 

Driekwart van Oostenrijk behoort tot de Alpen die zich over een groot deel van het land uitstrekken. De hoogste berg in Oostenrijk is de Großglockner met 3797 meter. Andere hoge bergen zijn de Wildspitze (3768 m) en de Weißkugel (3739 m). Uw huis in Oostenrijk ligt middenin de bergen! 

Net van wandelpaden 

De mooie almen, de historische steden en het enorme net van wandelpaden door de bergen maken van Oostenrijk een begeerde plek. Uw huisje in Oostenrijk zorgt voor een ontspannen vakantie met veel schone luchten, heldere watervalletjes en fraaie vakantiehuizen.