VAKANTIE IN RHODOS

12/02/2020 0 Door Peter
VAKANTIE IN RHODOS

Een landhuis op Rhodos zorgt ervoor dat u gaat kennismaken met de gul beboste bergen van het eiland. Vruchtbare groene valleien vullen zich met het heldere water van kletterende beekjes. De natuur van Rhodos inspireert u tot lange ontdekkingstochten. 

Vakantiehuis als blikvanger 

Rhodos stad is een van de mooiste steden van het gehele Middellandse Zee gebied. De stad heeft een nieuw- en een middeleeuws gedeelte. Het grote paleis, het aquarium en Mandraki, de haven en het centrum zijn bekende blikvangers van de stad. Uw vakantiehuis op Rhodos is ook een blikvanger! 

Exotische stranden 

In het zuiden van Rhodos liggen exotische stranden. Ontdek de prachtige stranden bij Prasonissi en de verborgen watervallen in de bossen. Uw vakantiehuis of appartement op Rhodos kan zomaar in de buurt liggen. 

Traditionele Gyros 

Onze vakantiewoningen op Rhodos liggen bij gezellige restaurantjes met piepkleine blauwe tafeltjes en stoeltjes. Neem plaats op het terras aan zee en geniet van een traditionele Gyros, een grote spies gegrild varkensvlees, in reepjes gesneden en pittig gekruid.